Ξενοδοχείο Ikos Olivia – Γερακινή Χαλκιδικής

ikos-olivia-1

Το ξενοδοχείο Ikos Olivia είναι ένας θαυμάσιος προορισμός στο χωριό Γερακινή, 70χλμ. Από τη Θεσσαλονίκη. Χρειάζονται περίπου 55-60 λεπτά για να φτάσετε εκεί.

Στην κορυφή του Τορωναίου κόλπου Οίκος Olivia είναι από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς και θέρετρα της Χαλκιδικής, δεδομένου ότι η τοποθεσία είναι ιδανική για να εξερευνήσετε την ομορφιά του τόπου και ολόκληρη την περιοχή της Χαλκιδικής. Το ξενοδοχείο προσφέρει μια ποικιλία δραστηριοτήτων για όλα τα μέλη της οικογένειας και για όλα τα γούστα, γήπεδο τένις, γυμναστήριο, σπα, πινγκ-πονγκ, μπάσκετ και πολλά άλλα.

Θέσεις για επίσκεψη

Νικήτη: Μια μικρή πόλη που βρίσκεται στον κόλπο του Τορωναίου. Μπορείτε να επισκεφθείτε την παλιά πόλη της Νικήτης ή να περπατήσετε δίπλα στη θάλασσα και να δειπνήσετε σε ένα από τα πολλά εστιατόρια και χώρους γρήγορου φαγητού στην πόλη, είναι η επιλογή σας.

Κασσάνδρα: Το πρώτο και πιο δημοφιλές μέρος της Χαλκιδικής είναι Κασσάνδρας, εκεί μπορείτε να βρείτε πολλά χωριά και πόλεις με όμορφα, πεντακάθαρα beasches. Μερικά από αυτά είναι η Ποτίδαια, το Πευκοχώρι, η Άφυτος και η Καλλιθέα. Εύκολα προσβάσιμο με το αυτοκίνητο Η Κασσάνδρα είναι ένας πολύ δημοφιλής προορισμός καθώς απέχει μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Ikos Olivia Hotel.

Εύκολη μεταφορά από τη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο Ikos Olivia ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος της Χαλκιδικής που επιθυμείτε. Απλά κλείστε μια μεταφορά και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς.

Άλλοι προορισμοί

arxaia-pella_02
Προορισμός σε μικρή απόσταση δυτικά της Θεσσαλονίκης όπου μπορούμε να επισκεφτούμε την ...
filippoi-kavala_03
Σε απόσταση περίπου 150 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη, είναι το όμορφο λιμάνι της Καβάλ...
pozar-aridaia_02
Στο Λουτράκι νομού Πέλλας, 13 χιλ. δυτικά της Αριδαίας, υπάρχουν oι μεταλλικές πηγές Λο...
agio-oros_01
Επισκεφθείτε τα μοναστήρια του Αγίου Όρους. Ο προορισμός είναι μόνο για άνδρες, εκτός α...
meteora_01
Τα Μετέωρα είναι μια περιοχή στη Θεσσαλία (Κεντρική Ελλάδα) και την Καλαμπάκα βρίσκεται...
xalkidiki_07
Η Χαλκιδική είναι περιοχή της Μακεδονίας και γεωγραφικά αποτελεί την απόληξη της Κεντρι...
agios-athanasios-01
Σε απόσταση 33 χιλιομέτρων από την πόλη της Έδεσσας και πολύ κοντά στο χιονοδρομικό κέν...