Εκδρομές Βόρεια Ελλάδα

Έχετε κανονίσει ταξίδι στη Θεσσαλονίκη και έχετε δύο τρεις μέρες ανάπαυσης;

Υπάρχουν πολλοί τουριστικοί προορισμοί είτε ιστορικής σημασίας, είτε αξιοθέατα ή ακόμη και θέρετρα αναψυχής που μπορείτε να επισκεφτείτε για μια μονοήμερη εκδρομή.

Στον καταπράσινο Πλαταμώνα με τις πεντακάθαρες οργανωμένες παραλίες. Την Έδεσσα την ’’ Νεράιδα των καταρρακτών’’, τα Ιωάννινα με την γραφική ομορφιά και την Λίμνη των θρύλων. Τα Μετέωρα με τα θεόρατα, διάσημα βράχια τους και τα γραφικά μοναστήρια.

Επίσης οδικές εκδρομές στα Ζαγοροχώρια της παράδοσης και των θρύλων. Στο Βόλο με τα περίφημα τσιπουράδικα και τους φιλόξενους κατοίκους, στην πετρόχτιστη Ξάνθη με το παζάρι της παλιάς πόλης

Καλοκαιρινές αποδράσεις στο δημοφιλές Πευκοχώρι με τις φανταστικές παραλίες, στην πευκόφυτη Σίβηρη. Στην Χανιώτη με την έντονη νυχτερινή ζωή και τις όμορφες παραλίες. Στο καταπράσινο Πόρτο Κουφό για στιγμές χαλάρωσης και τα καθημερινά σας μπάνια στη Χαλκιδική.

Τελικά μετά το καλοκαίρι έρχονται 2 πανέμορφες εποχές για οδικές εκδρομές το φθινόπωρο και ο χειμώνας, με τα φύλλα να κιτρινίζουν δίνοντας ένα πανέμορφο χρώμα στα δέντρα και τα χιονοδρομικά να γεμίζουν από χιόνι για τους φίλους του σκι και τις ημερήσιες αποδράσεις.

Οι κοντινοί ημερήσιοι προορισμοί όπως το Ελατοχώρι, τα Τρίκαλα, ο παλιός Αγ. Παντελεήμονας, το Λιτόχωρο και πολλοί ακόμη προορισμοί σας περιμένουν με τα μαγευτικά χειμωνιάτικα τοπία και τα παραδοσιακά καφέ και εστιατόρια με τζάκι που σου προσφέρουν τη ζεστασιά τους και το φιλόξενο περιβάλλον τους.

Επίσης δεν μπορούμε ν’ αφήσουμε έξω από τις ημερήσιες εκδρομές τα χιονοδρομικά κέντρα. Ένας λάτρης των χειμερινών σπορ θα αδράξει την ευκαιρία για μια ημερήσια εκδρομή στο Καϊμάκτσαλαν, τα 3 5 Πηγάδια, το Σέλι αλλά και το Bansko οποιαδήποτε στιγμή.

Δείτε στην ενότητα προορισμοί, μερικά τα πλάνα των ημερήσιων εκδρομών από Θεσσαλονίκη για τους αγαπημένους σας προορισμούς σε όλη την Βόρειο Ελλάδα η νέους προορισμούς που θέλετε να επισκεφθείτε και να δείτε τόσο κοντά στη Θεσσαλονίκη όσο και μακριά και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάθε εξειδικευμένη απαίτηση.

Δείτε εδώ μερικούς όμορφους προορισμούς στη Βόρεια Ελλάδα

τηλέφωνα:  +30 6936 524 825   +30 6932 240 822

Άλλες υπηρεσίες

TaxiBusThess

Mercedes Viano